Image Alt
UVRSTITE EMS VADBO V VAŠ VADBENI CENTER

Partnerji

Vadba z EMS Visionbody sistemi je trenutno prisotna že v 52 državah sveta, tudi v Sloveniji, kjer revolucionarno vadbo nove tehnologije izvajamo od leta 2019.

_Visonbody_Sales_Partner_Siegel

BODITE TUDI VI V KORAKU S ČASOM IN UVRSTITE EMS VADBO V VAŠ VADBENI CENTER

.

Se želite diferencirati od konkurence, pridobiti več vadečih in izboljšati poslovanje vašega podjetja?

Razmišljate, kako se približati posameznikom in v svoj vadbeni center vključiti personalizacijo, ki danes ključnega pomena za uspešno poslovaje vsakega podjetja?

Z EMS sistemom boste izstopali, pridobili zanimanje in predvsem, pridobili nove stranke, ki iščejo hitre, inovativne, predvsem pa učinkovite metode vadb.

partnerji

Bionic training studio,
Ljubljana

www.bionic.si
INSTAGRAM
FACEBOOK
+ 386 31 768 350

Core – EX,
Trbovlje

FACEBOOK
+ 386 40 748 181


Izkušnje partnerjev, trenerjev, vadečih

Za prvo EMS vadbo sem se odločila po naključju, saj na splošno ne verjamem v "instant" rešitve ali bližnjice, vendar me je navdušila in dejansko čutim še nekaj dni po vsaki vadbi, da so moje mišice opravile odličen trening. Tako kot vsi, sem neprestano v pomanjkanju s časom, ta vadba pa mi omogoča, da v zelo kratkem času opravim najbolj optimalen trening. Trenerji so super in zelo strokovni, tudi vzdušje je top. EMS vadbo bi priporočila vsem prijateljem in znancem.

ANJA MUŠIČ

Za EMS vadbo sem se odločil ker je nekaj novega in ima zelo hiter učinek na telo. Všeč mi je ker vadba ne vzame veliko časa in tako v 20 minutah narediš več kot če bi v fitnesu ali pa na vodenih vadbah vadil najmanj 1 uro. Glede na življenjski ritem, kjer je čas zelo pomemben, mi veliko pomeni, da dober trening lahko opravim hitro. Po vadbi se počutim odlično, saj mi da veliko energije, ki je zelo pomembna, da se lahko spopadam s stresnimi situacijami, ki jih imam pri svojem delu kar veliko. Seveda piko na i dodajo trenerji, ki so odlični, znajo motivirat, tako, da se veselim vsakega treninga. Vadbo bi priporočil vsem, ki imajo malo časa, ki morda za vadbo še niso zadosti motivirani pa bi želeli pa tudi vsem, ki že redno vadijo oz. trenirajo.

GREGA BRDNIK

Close

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
adipiscing elit. Pellentesque vitae nunc ut
dolor sagittis euismod eget sit amet erat.
Mauris porta. Lorem ipsum dolor.

Working hours

Monday – Friday:
07:00 – 21:00

Saturday:
07:00 – 16:00

Sunday Closed

Our socials
About