Image Alt
BODITE V KORAKU S ČASOM

PRO sistemi ZA VADBENE CENTRE

BODITE V KORAKU S ČASOM IN UVRSTITE EMS VADBO V VAŠ VADBENI CENTER

Se želite diferencirati od konkurence, pridobiti več vadečih in izboljšati poslovanje vašega podjetja? Razmišljate, kako se približati posameznikom in v svoj vadbeni center vključiti personalizacijo, ki je danes ključnega pomena za uspešno poslovanje vsakega podjetja?

Z EMS sistemom boste izstopali, pridobili zanimanje in predvsem, pridobili nove stranke, ki iščejo hitre, inovativne in učinkovite metode vadb.

Z EMS sistemom boste:

Korak pred konkurenco

Približali vadbo tudi vsem tistim, ki so v nenehni časovni stiski ali pa za vadbo nimajo prave motivacije

Pridobili nove vadeče in poskrbeli, da jih hitro in učinkovito pripeljete do želenega cilja

VISIONBODY PRO

Obleka – NOVA IN IZBOLJŠANA OBLAČILA

Visionbody obleka naredi človeka – bolj zdravega, privlačnejšega in samozavestnejšega.

Telesu se prilagaja kot bi bila njegova druga koža ter mu nudi popolno svobodo gibanja. In ne samo to. Tudi izgleda odlično.

Pred pričetkom treninga elektrod ni potrebno vlažiti, zadošča le kratko ogrevanje.

Obleka postane vlažna le, ko vadba aktivira znojne žleze. Vendar tudi takrat Visionbody antibakterijska obleka zagotavlja maksimalno higieno in nevtralen vonj. Material iz katerega je narejena obleka se izredno hitro posuši.

BATERIJA – SRCE VISIONBODY SISTEMA

Visionbody baterija oziroma Box je srce celotnega sistema. Le malo večji od pametnega telefona, lahek in priročen sprejemnik ima v sebi vgrajen celoten know-how, kateri se preko magnetnih glav prenaša neposredno v Visionbody obleko. Vadeči to občuti kot nežno, a globoko delujočo mišično stimulacijo.

Visionbody Box se ponaša z izjemno vzdržljivostjo, saj omogoča 10 – 12 ur vadbe. Ko se izprazni, potrebuje le dve uri, da se ponovno napolni. Sistemu sta priloženi 2 bateriji kar pomeni, da lahko vaše vadeče trenirate cel dan, brez prestanka.

Z Visionbody Ipad-om je Box povezan brezžično preko bluetooth kar omogoča popolno funkcionalnost oz.popolno svobodo gibanja vadečega.

VISIONBODY IPAD – PRIHODNOST EMS TRENINGA

IPad ali možgani sistema Visionbody združuje optični sijaj s funkcionalnim ravnanjem. Odlično zasnovana programska oprema omogoča hitro, preprosto in varno delovanje. 32 predhodno nameščenih programov (kardio, vaje za moč, kurjenje maščob, sprostitev, masaža…), vam omogoča pravo in enostavno izbiro vadb za vaše vadeče.

Close

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
adipiscing elit. Pellentesque vitae nunc ut
dolor sagittis euismod eget sit amet erat.
Mauris porta. Lorem ipsum dolor.

Working hours

Monday – Friday:
07:00 – 21:00

Saturday:
07:00 – 16:00

Sunday Closed

Our socials
About